Pagina 1 din 1

Exclusive Beauty & Fashion Shows – design, arta si lifestyle la Palatul Noblesse

Scris: Mar Noi 22, 2016 10:15 pm
de Marius
Exclusive Beauty & Fashion Shows – design, arta si lifestyle la Palatul Noblesse
Exclusive Beauty & Fashion Shows, al treilea eveniment din seria Noblesse Palace Lifestyle Fairs organizata de Palatul Noblesse- Lifesyle Palace s-a desfasurat intre 17 si 19 noiembrie, si a reunit designul, arta si lifestyle-ul, oferind o experienta de shopping unica vizitatorilor.
Pe langa un mix inedit de piese vestimentare, accesorii si produse de beauty, serile din cadrul Exclusive Beauty & Fashion Shows au inseamnat prezentari de moda, lansare de carte, expozitie de pictura, cocktail parties, toate intr-o atmosfera rafinata si relaxata ce a imbinat shopping-ul cu sesiuni lejere de networking si concerte live by Graziella.
Vizitatorii au putut descoperi produse cosmetice deosebite, cum ar fi cosmeticele naturale din gama Yahawi prezentate de Purezza sau, special pentru domni, uleiul de barba by 925 Gents, dar, mai presus de toate, Exclusive Beauty and Fashion Shows a insemnat celebrarea design-ul in toate formele lui – vestimentar (Adelina Rusu, Ana Novic, Claudia Rawlings, Issaco Stillmoda, Gabriela Atanasiu), de produs (Verogia, Cozette Boutique, Shukar Bijoux, Thea Haimovitz) si interior (Noblesse Interiors).
Fiecare dintre seri a fost presarata cu momente deosebite – in seara de deschidere Gina Maican ne-a incantat cu expozitia de pictura “Sensul Vietii”, sambata Thea Haimovitz ne-a vorbit din suflet despre bijuteriile Kabbalah si cartea ei "Bijuteriile Kabbalah si lumina lor", iar apoi am avut parte de o minunata prezentare de moda by Claudia Rawlings in acordurile de vioara ale Grazzielei, in timp ce sambata Ana Novic ne-a oferit o prezentare de moda spectaculoasa a noii ei colectii “2”.
Pe parcursul celor trei seri Madame Lucie ne-a surprins cu un delicios candy bar ce s-a completat perfect cu sorimentele diversificate de cafea propuse de Animo Caffee, iar Stalinkaya prin gama Rose Mary a incantat vizitatorii cu o gama interesanta de cocktail-uri.
Astfel, cei care au trecut pragul Palatului Noblesse pe parcursul evenimentului s-au bucurat in fiecare dintre seri de surprize si momente speciale, s-au lasat vrajiti de interioarele rafinate amenajate in stiluri diferite, au descoperit produse deosebite, si au avut ocazia sa discute direct cu designerii care le-au semnat sau sa descopere povestea din spatele brand-urilor.
Exclusive Beauty & Fashion Shows a fost al treilea eveniment din seria Noblesse Palace Lifestyle Fairs 2016, care se va incheia cu Noblesse Palace Chrismas Fair, 16-22 decembrie.
Expozanti si parteneri: Noblesse Interiors, Adelina Rusu, Ana Novic, Cozette Boutique, Claudia Rawlings, Issaco Stillmoda, Verogia, Purezza, 925 Gents, Shukar Bijoux, Thea Haimovitz, Gabriela Atanasiu (Rochiedeseara.ro), Madame Lucie, Animo Caffee, Stalinskaya (Rose Mary).
Palatul Noblesse este un proiect al Noblesse Group, initiativa antreprenoriala care activeaza in domeniul industriilor creative si culturale, promovand un stil de viata rafinat. “Add value to your lifestyle” este motto-ul care defineste activitatile tuturor brandurilor din cadrul grupului.
Group-ul Noblesse este format din brand-urile Noblesse Interiors- showroom-uri de mobilier si decoratiuni de lux, Noblesse Academy- cursuri de dezvoltare, biroul de design interior si arhitectura Studio Insign, Asociatia Culturala Noblesse si Centru de Arte si Evenimente- Palatul Noblesse. Sediul central al acestui grup este Palatul Noblesse- Lifestyle Palace. Palatul Noblesse este o clădire monument istoric, construită în anul 1881 după planurile celebrului arhitect Alexandru Săvulescu, fiind prima construcție eclectică din centrul istoric al capitalei. Clădirea reprezintă o adevărată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, acoperind 135 de ani de existență reprezentativă. Clădirea a cunoscut mai multe perioade istorice, de la frumusețea aristocrată a perioadei Berkowitz, la Palatul Pionierilor și Șoimilor Patriei din sectorul 2 din perioadă naționalizării, la perioada postcomunistă și de abandon până în 2012. În anul 2012 intră în posesia Noblesse Group International, deținător a mai multor branduri, care activează în domeniul designului interior și al industriilor culturale. După un proces complex de consolidare, reststaurare a elementelor originale, amenajare interioară și exterioară, clădirea devine ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de cultură, lifestyle și design, un concept unic în Europa.